DiaGrid bouwkundig tekenbureau

Uw partner voor bouwtekeningen, opmetingen en 3D-laserscanning

DiaGrid-voorstelling

Alles begint met een goed plan

DiaGrid – Bouwtekeningen

DiaGrid bouwkundig tekenbureau biedt ondersteuning aan professionelen en particulieren voor bouwkundig tekenwerk. U kan ons inschakelen voor opmaak van plannen in alle fases van het bouwproces. Dit voor zowel private, residentiële als industriële projecten

Met jarenlange ervaring in het uittekenen van gebouwen, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Er wordt gewerkt met up-to-date apparatuur en tekensoftware. Wij tekenen opdrachten uit in zowel 2D als 3D (BIM). Kortom, alles wat u nodig heeft om uw project in goede banen te leiden.

METEN IS WETEN

DiaGrid – Opmetingen

Bij DiaGrid bouwkundig tekenbureau kan u ook terecht voor opmetingen. Bij een opmeting wordt de bestaande situatie van een gebouw in kaart gebracht en uitgewerkt naar een digitaal plan. Zijn er papieren plannen beschikbaar, dan kan u deze laten digitaliseren. Een digitale plannenset bestaande toestand is nodig bij het indienen van een bouwaanvraag. Het is tevens ook de basis voor het verdere ontwerp.

Digitalisering… een onmiskenbaar gegeven

DiaGrid 3D-laserscanning

Wij bieden de mogelijkheid aan om een 3D-scan te laten maken van een gebouw of perceel. Meetbare 360° foto’s en pointcloudmodel zijn bijvoorbeeld enkele van de vele toepassingen. Zeer handig voor grote of complexere gebouwen. Met zo’n scan heeft u direct alle nodige informatie digitaal. Het is integreerbaar in bijna elk tekenprogramma. U krijgt meer realistische presentaties en een beter ruimtelijk inzicht.